Meringue poeder 100 Gr
18 gr meringuepoeder, 70 gr suiker, 120 gr water. Verwarm de oven op 90 gr. Doe de ingredienten in een kom. Klop machinaal op tot een stevige massa. Voor progresplakken/ schuim, voeg schep voor schep 60 gram extra suiker toe. Afbakken in 2 tot 3 uur, tot dat de merengue los laat van het bakpapier. Royal icing: Doe 500 gram Bake Delicious Suikerbakkers poeder, 27 gram meringuepoeder, 70 gram water in een kom en klop tot een stevige massa. Ingredint: EIpoeder (scharrel), TARWEzetmeel, Suiker, Stabilisator: E412, Stabilisator:E466, Glucosestroop (gedroogd), Voedingszuur: E330.Geproduceerd/verpakt in een omgeving waar allergenen aanwezig kunnen zijn. Royal icing: Doe 500 gram Bake Delicious Suikerbakkers poeder, 27 gram meringuepoeder, 70 gram water in een kom en klop tot een stevige massa. Ingredint: EIpoeder (scharrel), TARWEzetmeel, Suiker, Stabilisator: E412, Stabilisator:E466, Glucosestroop (gedroogd), Voedingszuur: E330.Geproduceerd/verpakt in een omgeving waar allergenen aanwezig kunnen zijn. ; |
- © Untitled. All rights reserved
- Design: HTML5 UP