Scones 600gr
600 gram Bake Delicious Sconesmix 150 gram lauw water 100 gram ei (ca 2 stuks) 140 gram vulling naar keuze, rozijnen, sucade enz. Doe de Bake Delicious Sconesmix, water en de eieren in een kom. Mix met de deeghaak of met de hand in 2 tot 4 minuten tot een glad en soepel deeg. Voeg naar wens de vulling toe. Rol het deeg op het werkblad uit tot een pil van 40 cm en laat het 20 minuten rusten onder huishoudfolie. Snij de pil in stukken van 4 cm en plaats ze op de snijkant op een bakplaat met bakpapier. Bak de Scones in een voorverwarmde oven van 180 graden in 20-30 minuten licht goudbruin. Voor kleinere scones, verkort de baktijd. Tip: Clotted Cream. 250 gram Mascarpone 125 gram slagroom of crme frache Als je slagroom gebruikt: Klop de slagroom dik. Voeg de mascarpone in gedeelten toe en klop de room verder stijf. Als je crme frache gebruikt: Klop de crme frache en de mascarpone samen lobbig. Ingredienten: TARWEbloem, Suiker, Gemodificeerd zetmeel: E1422, Kwarkpoeder [MELK], Plantaardig olie (palm), Rijsmiddel: E450i, MELKpoeder, Rijsmiddel: E500ii, TARWEGLUTEN, Aroma, Bakkerszout, Emulgator: E482, Enzymen (TARWE), Meelverbeteraar: E300, Kleurstof: E101. ; |
- © Untitled. All rights reserved
- Design: HTML5 UP