Redvelvet Cookie
Bereidingswijze: 250 gram Redvelvet cookies mix, 110 gram boter in blokjes, 20 gram losgeklopt ei voor 10-12 Redvelvet cookie Zorg dat alle ingredinten op kamer temperatuur zijn. Doe alle ingredinten in een grote kom en wrijf door de handen tot een samenhangend deeg. Laat het deeg 1 uur opstijven in de koelkast. Rol het deeg vervolgens uit op een met bloem bestoven werkblad tot ca. 0,5 cm dikte. Steek de koekjes uit en bak ze in een voorverwarmde oven van 170øC (heteluchtoven 160øC) in ca. 12-15 minuten goudgeel. Laat de koekjes afkoelen en decoreer ze naar wens. Geniet er van ! Ingredienten: TARWEbloem, Suiker, Volle cacaopoeder, LUPINEmeel (getoast), Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Glucosestroop (gedroogd), Dextrose, Invertsuikerstroop, Weipermeaat [MELK], Kleurstof E124, Bakkerszout, Specerijen . waarschuwing: '(E-nummer) kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig benvloeden.' ; |
- © Untitled. All rights reserved
- Design: HTML5 UP