Oatmeal Cookie
250 gram Oatmeal Cookie, 44 gram boter in blokjes, 25 gram Water Voor 12 Oatmeal Cookie. Zorg dat alle ingredinten op kamer temperatuur zijn. Doe alle ingredinten in een grote kom en wrijf door de handen tot een samenhangend deeg. Rol op de werkbank met een beetje bloem de deegbal tot een langwerpige pil van 24 cm. Snij plakjes van 2 cm dik en verdeel deze over de bakplaat met bakpapier, zorg voor voldoende tussen ruimte. voorverwarmde oven van 170øC (heteluchtoven 160øC) in ca. 12-15 minuten goudgeel. Laat de koekjes afkoelen en decoreer ze naar wens. Geniet er van ! Ingredienten: HAVERvlokken, TARWEbloem, Suiker, Bastersuiker (wit en donker), HeelEIpoeder, Magere MELKpoeder, Rijsmiddel: E500, E450; Vanillesuiker, Zout, Kaneel.; |
- © Untitled. All rights reserved
- Design: HTML5 UP