Biscuit 1 kg

Bake Delicious
Minimale afnamehoeveelheid: 1 stuks.
Barcode: 8720312440036
Productcode: 44003
Innerpack: 6

Ingredienten:
Suiker, TARWEbloem, Emulgator: E475, E433, TARWEzetmeel, Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500, Stabilisator: E466, Bakkerszout, Verdikkingsmiddel: E415.

Product is geproduceerd in een omgeving waar allergenen aanwezig kunnen zijn.

Bereidingswijze Biscuit/Kapsel
(Voor een ronde bakvorm van ca. 25cm)
325 gram Bake Delicious biscuitmix
260 gram ei (ongeveer 5 eieren/ ungefahr 5 Eier)
32 gram water/ Wasser

Zorg dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe de Bake Delicious biscuitmix, de eieren en het water in een kom.
Zet de mixer met garde op de hoogste stand en meng de ingredi‰nten in 7 tot 10 minuten tot een glad en luchtig beslag.
Vul de ingevette bakvorm voor 1/2 a 2/3 met het beslag.
Bak de biscuit/kapsel in 35-40 minuten in de oven op 175 graden (heteluchtoven 160 graden)
Let op: de oven tussentijds niet openen! Na 3/4 van de baktijd is dit wel mogelijk.
De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt.

Zutaten:
Zucker, WEIZENmehl, Emulgator: E475, E433, WEIZENst„rke, Backtriebmittel: E450i,
Backtriebmittel: E500, Stabilisator: E466, B„ckersalz, Verdickungsmittel: E415.
Das Produkt kann Spuren von Allergenen enthalten
Zubereitung Biscuit/Kapsel
(Fr eine runde Backform, ungef„hr 25cm)

325 Gramm Bake Delicious biscuitmix
260 Gramm Ei (ungefahr 5 Eier)
32 Gramm Wasser

Zunachst alle Zutaten auf Zimmertemperatur bringen. Den Ofen auf 175 Grad vorheizen. Den
Bake Delicious Biscuitmix, die Eier und das Wasser in eine Ruhrschssel geben. Den Mixer
(mit Rhrst„be) auf die h”chste Stufe stellen und die Zutaten in 7 bis 10 Minuten zu einer
luftig gebundenen Masse ruhren. Die gefettete Backform bis zur H„lfte oder 2/3 mit Teig
fllen. Den Biscuit/Kapsel 35-40 Minuten auf 175 Grad (Heiáluftofen 160 Grad) backen.
Achtung: den Ofen w„hrend des Backens nicht ”ffnen! Nach 3/4 der Backzeit darf der Ofen
kurz geoffnet werden. Der Kuchen ist gar, wenn er bei sanften Druck zuruckfedert.

mix Eieren/Eier Water/Wasser Baktijd/Backzeit
Rond/ Rund 20 cm 250 gr 200 gr 25 gr 30-35 min.
25 cm 460 gr 350 gr 46 gr 35-40 min.
30 cm 660 gr 500 gr 66 gr 40-45 min.
Vierkant/ Quadratisch 20 cm 400 gr 300 gr 40 gr 30-35 min.
25 cm 595 gr 450 gr 60 gr 35-40 min.
30 cm 850 gr 650 gr 85 gr 40-50 min.
;