Appeltaart
500 gram Bake Delicious Appeltaart mix 180 gram boter in blokjes 20 gram water (20ml) Vulling: 1 kg zachtzure appels 50 gram suiker 2 3 theelepels kaneel 75 gram rozijnen Zorg dat alle ingredinten op kamer temperatuur zijn. Handmatig: Doe alle ingredinten in een grote kom en wrijf door de handen tot een samenhangend deeg. Machinaal: Doe alle ingredinten in een kom en mix met een haak of vlinder tot een samenhangend deeg. Laat het deeg 1 uur opstijven in de koelkast. Schil de appels en snij ze in blokjes. Wel de rozijnen in lauwwarm water (circa 15 minuten). Meng de Suiker, rozijnen en de kaneel door de appels Haal het deeg uit de koelkast en rol 2/3 van het deeg uit tot ca. 5 mm dikte. Bekleed een ingevette springvorm ( 22-24 cm) met het deeg. Vul de taart met het appelmengsel. Rol de rest van het deeg uit tot 5 mm en snij het in lange repen van ongeveer 1 cm breed. Leg de reepjes deeg in een raster op de appelmengsel en bestrijk met losgeklopt ei. Verwarm de oven op 170øC (heteluchtoven 155øC) en bak de taart in 50 70 minuten af. Tip: Meng 150 gram Bake Delicious Boerencake verkruimeld door het Appelmengsel. Bake Delicious Appeltaart mix is een veelzijdige mix. Gebruik deze mix ook voor het maken van sloffenbodems, gevulde koeken, kano?s en overheerlijke taartbodems. Ingredienten: TARWEbloem, Suiker, LUPINEmeel (getoast), Rijsmiddel: E450i, Rijsmiddel: E500ii, Glucosestroop (gedroogd), Dextrose, Invertsuikerstroop, Weipermeaat [MELK], Bakkerszout, Specerijen. ; |
- © Untitled. All rights reserved
- Design: HTML5 UP