Xxl BakStick (75 st)

Bakeparts
Minimale afnamehoeveelheid: 1 stuks.
Barcode: 8720312442566
Productcode: 44256
Innerpack: 75

Ontdek de kracht van onze nieuwe XXL Bakstick en creeer het mooiste en meest smaakvolle meergranenbrood ooit, samen met uw eigen unieke mix van zaden. Met de XXL Bakstick kunt u zelf de andere ingredienten toevoegen en een brood maken dat zich onderscheidt en uw klanten absoluut gelukkig zal maken.
U zult het bijna niet geloven, maar met de XXL Bakstick kunt u aanzienlijk besparen op uw huidige broodverbeteraar, tot wel 20% tot 40%! En de kwaliteit van uw brood zal werkelijk uitstekend zijn.
Bel nu met Harrie, uw broodbakexpert, op 06-16031581. Hij is de enige die u kan begeleiden om vernieuwend, heerlijk, gezond brood te bakken dat uw klanten keer op keer zullen waarderen.
Voor bestellingen en productie kunt u contact opnemen met Gido op 0641760016. Onze verpakking bevat maar liefst 360 XXL Baksticks, wat betekent dat ‚‚n stick geschikt is voor 25 kg bloem/meel.
Dit bespaart niet alleen op transportkosten, maar ook op afval.
We hebben de voorkeur dat u ons belt, maar als u liever wilt mailen, kunt u dat doen via info@bakstick.com. Echter, om het zowel voor u als voor ons gemakkelijk te maken, raden we aan om gewoon te bellen.
Bij Bakstick streven we ernaar om uw bestelling snel bij u te krijgen. We verzenden met GLS om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en wel binnen 2 werkdagen bij u arriveert.
Kies voor Bakstick en maak het bakken van kwaliteitsbrood eenvoudiger, smaakvoller en kosteneffectiever dan ooit tevoren. Bel ons nu en ontdek de mogelijkheden!
;