75 BW Bakstick

Bakeparts
Minimale afnamehoeveelheid: 1 stuks.
Barcode: 8720312442887
Productcode: 44288
Innerpack: 75

Ontdek de magie van onze nieuwe BW bakstick en transformeer uw bakkerij naar een nieuw niveau!
Met onze bakstick bakt u het mooiste en meest verrukkelijke krokante brood dat u ooit heeft geproefd - u zult het bijna niet kunnen geloven.
Maar dat is nog niet alles! U kunt ook genieten van aanzienlijke kostenbesparingen, ergens tussen de 20% en 30%, in vergelijking met uw huidige broodpoeder.

De kwaliteit die u met onze BW bakstick kunt bereiken, is ronduit geweldig. Bel vandaag nog met Harrie, uw broodbakexpert, op 06-16031581. Harrie is de persoon die u zal begeleiden naar het bakken van vernieuwend, heerlijk en gezond brood dat uw klanten absoluut zullen smaken.

Voor bestellingen en productie-informatie, staat Gido tot uw dienst op 0641760016. En wist u dat elke doos 75 sticks bevat, waarvan slechts 1 stick nodig is voor elke 25 kg bloem en of meel?
Dit betekent niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen, maar ook minder transportkosten en minder afval.
We versturen met GLS om ervoor te zorgen dat uw bestelling verzekerd en wel binnen 2 werkdagen bij u wordt afgeleverd.

We geven de voorkeur aan dat u ons direct belt, maar als u de voorkeur geeft aan e-mailen, kan dat op info@bakstick.com. We zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw bakkerij naar nieuwe hoogten te tillen met onze BW bakstick. Laten we het voor u en voor ons gemakkelijk maken ;