Xxl BakStick

Bakeparts
Minimale afnamehoeveelheid: 1 stuks.
Barcode: 8720312442450
Productcode: 44245
Innerpack: 360

Ontdek de kracht van onze nieuwe XXL Bakstick en creeer het mooiste en meest smaakvolle meergranenbrood ooit, samen met uw eigen unieke mix van zaden. Met de XXL Bakstick kunt u zelf de andere ingredienten toevoegen en een brood maken dat zich onderscheidt en uw klanten absoluut gelukkig zal maken.
U zult het bijna niet geloven, maar met de XXL Bakstick kunt u aanzienlijk besparen op uw huidige broodverbeteraar, tot wel 20% tot 40%! En de kwaliteit van uw brood zal werkelijk uitstekend zijn.
Bel nu met Harrie, uw broodbakexpert, op 06-16031581. Hij is de enige die u kan begeleiden om vernieuwend, heerlijk, gezond brood te bakken dat uw klanten keer op keer zullen waarderen.
Voor bestellingen en productie kunt u contact opnemen met Gido op 0641760016. Onze verpakking bevat maar liefst 360 XXL Baksticks, wat betekent dat ‚‚n stick geschikt is voor 25 kg bloem/meel.
Dit bespaart niet alleen op transportkosten, maar ook op afval.
We hebben de voorkeur dat u ons belt, maar als u liever wilt mailen, kunt u dat doen via info@bakstick.com. Echter, om het zowel voor u als voor ons gemakkelijk te maken, raden we aan om gewoon te bellen.
Bij Bakstick streven we ernaar om uw bestelling snel bij u te krijgen. We verzenden met GLS om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en wel binnen 2 werkdagen bij u arriveert.
Kies voor Bakstick en maak het bakken van kwaliteitsbrood eenvoudiger, smaakvoller en kosteneffectiever dan ooit tevoren. Bel ons nu en ontdek de mogelijkheden!
;